Transformare de nota 10! S-a saturat sa fie luata in ras de barbati si s-a apucat de sport! E incredibil cum arata acum: FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Aprilie 2014, 18:07

	Transformare de nota 10! S-a saturat sa fie luata in ras de barbati si s-a apucat de sport! E incredibil cum arata acum: FOTO

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

A trecut prin momente grele atunci cand a fost parasita de prietenul sau, pentru ca, spunea el, ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea. O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica.

S-a apucat imediat de sport, a inceput sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana si sa tina o dieta stricta, recomandata de un specialist.

Iar rezultatele au venit incredibil de repede, tanara s-a transformat complet, reusind sa slabeasca 50 de kilograme in timp record, fara sa se infometeze, ci doar avand grija sa respecte planul nutritionistului.

Acesta a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul planul. Acum, tanara din imagine face senzatie pe internet cu transformarea sa, majoritatea celor care au vazut-o pe retelele de socializare spunand ca e nevoie de o vointa de fier pentru a face asa ceva.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies