curajoasa geam Virale Te trec fiorii cand vezi asta! A iesit pe geam la etajul 7 si s-a apucat de treaba. Nimeni si nimic n-a deranjat-o

Te trec fiorii cand vezi asta! A iesit pe geam la etajul 7 si s-a apucat de treaba. Nimeni si nimic n-a deranjat-o

Imagini socante circula pe retelele de socializare cu o femeie temerara care a iesit pe pervazul geamului, la o inaltime uluitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 14:01

Cei care au rau de inaltime e posibil sa se resimta chiar si la simpla privire a acestui clip care s-a viralizat in spatiul virtual. S-a intamplat intr-un cartier de locuinte din orasul spaniol Gijon, unul dintre locatari filmand o vecina care si-a riscat viata pentru a-si sterge jaluzelele de la geamul fara balcon.

In halat si cu papuci de casa, respectiva femeie s-a urcat fara teama pe pervaz, ca si cum ar fi facut un lucru obisnuit, un gest de curaj rar intalnit, cu atat mai mult cu cat vorbim despre un apartament situat la etajul 7 al cladirii. Analizand filmarea, putem vedea ca singura masura de protectie luata de iberica a fost sa se tina cu mana dreapta de cadrul geamului, in timp ce cu stanga si-a vazut linistita de treaba.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!