Poti sa iti faci adidasii sa arate ca in vitrina pentru doar cativa lei! Un VIDEO pe youtube iti arata SOLUTIA: "De 1000 de ori mai curati"

Poti sa iti faci adidasii sa arate ca in vitrina pentru doar cativa lei! Un VIDEO pe youtube iti arata SOLUTIA: "De 1000 de ori mai curati"

Din articol

Adidasii albi sunt la mare moda atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Faith Chapelle a postat un videoclip pe canalul sau de youtube in care isi transforma perechea de adidasi radical.

Incaltarile au fost albe initial, insa din cauza nuantei s-au murdarit foarte repede. Tot ce iti trebuie este o pasta de dinti cu caracteristici de albire.

Faith Chapelle a facut experimentul pe o pereche proprie de adidasi, iar rezultatul este surprinzator.

"De o mie de ori mai bine decat inainte", a spus aceasta.

Totusi, sfatul ei este ca trucul sa fie testat mai intai pe o portiune discreta de material pentru a vedea exact cum reactioneaza, deoarece tehnica nu a fost experimentata pe toate tipurile de material.

Pasta de dinti trebuie sa fie una cu proprietati de albire, deoarece aceasta actioneaza ca un abraziv usor. Acest lucru ajuta la extragerea petelor. Pasta trebuie sa fie alba, simpla si nu cu gel. Cele colorate pot pata materialul.

Inainte de a-si curata adidasii, Faith ii inmoaie in apa calda cu detergent de rufe. Apoi, foloseste o periuta de dinti impruna cu pasta pentru a face adidasii ca noi.

VIDEO

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de protecție sunt ultima lor grijă. Petreceri în cluburi și curse de ATV-uri în păduri
BRAT