Poti sa iti faci adidasii sa arate ca in vitrina pentru doar cativa lei! Un VIDEO pe youtube iti arata SOLUTIA: "De 1000 de ori mai curati"

Virale Poti sa iti faci adidasii ca noi pentru doar cativa lei! Un VIDEO pe youtube iti arata SOLUTIA: "De 1000 de ori mai curati"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iunie 2020, 20:01
Data actualizarii: Marti 02 Iunie 2020, 20:10

Adidasii albi sunt la mare moda atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Din articol

Faith Chapelle a postat un videoclip pe canalul sau de youtube in care isi transforma perechea de adidasi radical.

Incaltarile au fost albe initial, insa din cauza nuantei s-au murdarit foarte repede. Tot ce iti trebuie este o pasta de dinti cu caracteristici de albire.

  • Poti sa iti faci adidasii ca noi pentru doar cativa lei! Un VIDEO pe youtube iti arata SOLUTIA: De 1000 de ori mai curati

Faith Chapelle a facut experimentul pe o pereche proprie de adidasi, iar rezultatul este surprinzator.

"De o mie de ori mai bine decat inainte", a spus aceasta.

Totusi, sfatul ei este ca trucul sa fie testat mai intai pe o portiune discreta de material pentru a vedea exact cum reactioneaza, deoarece tehnica nu a fost experimentata pe toate tipurile de material.

Pasta de dinti trebuie sa fie una cu proprietati de albire, deoarece aceasta actioneaza ca un abraziv usor. Acest lucru ajuta la extragerea petelor. Pasta trebuie sa fie alba, simpla si nu cu gel. Cele colorate pot pata materialul.

Inainte de a-si curata adidasii, Faith ii inmoaie in apa calda cu detergent de rufe. Apoi, foloseste o periuta de dinti impruna cu pasta pentru a face adidasii ca noi.

VIDEO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!