Virale

L-a vazut pe internet si a VISAT sa ajunga ca el! Transformarea incredibila a unui israelian! Cum a ajuns sa arate: FOTO

Un barbat din israel face inconjurul retelelor de socializare, dupa ce a ajuns sa-si transforme fizicul si sa ajunga la fel ca celebrul model de fitness Lazar Angelov.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Iunie 2014, 21:27
Data actualizarii: Luni 23 Iunie 2014, 21:47

Lazar Angelov, unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din lume, a strans o multime de fani pe retelele de socializare, care il urmaresc, il admira pentru modul in care se antreneaza si ii cer pareri legate de nutritie sau suplimentatie.

Este si cazul unui israelian, cel care a dus insa admiratia pentru sportivul bulgar la un alt nivel si a decis sa devina sosia lui. Tanarul s-a apucat de sport dupa ce l-a descoperit pe Angelov pe internet si a reusit intr-un timp relativ scurt sa-si transforme fizicul, dupa ce a urmat o dieta stricta si a facut antrenamente grele.

Cu toate acestea, ucenicul mai are mult pana sa-si ajunga maestrul, Lazar Angelov aratand o forma cu adevarat de invidiat. Bulgarul este unul dintre cele mai apreciate modele din lumea fitnessului, acesta strangand milioane de fani pe retelele de socializare si fiind chemat pe scene importante din Marea Britanie sau Statele Unite.

Modifică setările cookies