Incident GRAV in motociclism! I-a tras frana adversarului la 230 km/h! Ce pedeapsa CRUNTA a primit. VIDEO

Incident GRAV in motociclism! I-a tras frana adversarului la 230 km/h! Ce pedeapsa CRUNTA a primit. VIDEO

Luni 10 Septembrie 2018, 15:51

Motociclistul Romano Fenati plateste scump pentru gestul sau. 

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Incident incredibil in timpul cursei de Moto2 Grand Prix de la San Marino. Fenati a tras de frana adversarului sau, Stefano Manzi, in timpul unui duel petrecut la 230 km/h! Din fericire, Fenati nu a reusit sa traga de frana suficient de tare, iar Manzi a scapat teafar dintr-o faza in care se putea accidenta.

Romano Fenati a fost suspendat doua etape din circuitul international, insa echipa sa, Marinelli Snipers Team a decis sa-i rezilieze contractul!

"Contractul lui Romano Fenati a fost reziliat incepand de azi pentru gestul nesportiv, periculos si distructiv pentru imaginea tuturor. Cu regret constatam acest gest iresponsabil ce a pus in pericol viata unui alt motociclist, iar pentru asta nu exista nicio scuza. Romano Fenati nu va mai concura pentru alte curse din partea Marinelli Snipers Team", e comunicatul oficial.

Fenati nu e la primul gest nesportiv in timpul unei curse. In 2015, italianul l-a lovit cu piciorul pe finlandezul Niklas Ajo in Moto3. 

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Codruţa Kovesi, acuzată că a luat mită 268.689 lei. Anunțul PÎCCJ
BRAT