Incident GRAV in motociclism! I-a tras frana adversarului la 230 km/h! Ce pedeapsa CRUNTA a primit. VIDEO
Luni 10 Septembrie 2018, 15:51

Incident GRAV in motociclism! I-a tras frana adversarului la 230 km/h! Ce pedeapsa CRUNTA a primit. VIDEO

Motociclistul Romano Fenati plateste scump pentru gestul sau. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Incident incredibil in timpul cursei de Moto2 Grand Prix de la San Marino. Fenati a tras de frana adversarului sau, Stefano Manzi, in timpul unui duel petrecut la 230 km/h! Din fericire, Fenati nu a reusit sa traga de frana suficient de tare, iar Manzi a scapat teafar dintr-o faza in care se putea accidenta.

Romano Fenati a fost suspendat doua etape din circuitul international, insa echipa sa, Marinelli Snipers Team a decis sa-i rezilieze contractul!

"Contractul lui Romano Fenati a fost reziliat incepand de azi pentru gestul nesportiv, periculos si distructiv pentru imaginea tuturor. Cu regret constatam acest gest iresponsabil ce a pus in pericol viata unui alt motociclist, iar pentru asta nu exista nicio scuza. Romano Fenati nu va mai concura pentru alte curse din partea Marinelli Snipers Team", e comunicatul oficial.

Fenati nu e la primul gest nesportiv in timpul unei curse. In 2015, italianul l-a lovit cu piciorul pe finlandezul Niklas Ajo in Moto3. 

 Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"