Virale

Inca o serie de dezvaluiri SOCANTE facute de Anonymous! Nume URIASE, implicate intr-o retea de trafic de minori. Printre ei se afla Donald Trump si Naomi Campbell

Starea de haos din Statele Unite provocata de moartea lui George Floyd a venit cu noi dezvaluiri din partea grupului de hackeri Anonymous. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iunie 2020, 11:00
Data actualizarii: Joi 04 Iunie 2020, 11:01

Anonymous a revenit in centrul atentiei cu dezvaluirile facute in ultimele zile, iar acum au toti ochii asupra lor cu teoriile legate de mortile artistilor precum Avicii, Chris Cornell de la Soundgarden, sau Chester Bennington de la Linkin Park. 

Gruparea a dezvaluit ca desi cauza mortii a fost clasificata ca sinucidere, acestia ar fi fost omorati de fapt, iar Anonymous sustine ca detine documente care sa dovedeasca asta. 

Motivul pentru care ar fi fost omorati ar fi faptul ca aveau legaturi cu reteaua de trafic de minori condusa de Jeffrey Epstein. 

Anonymous vine cu inca o serie de dezvaluiri, iar din reteaua Epstein ar face parte Donald Trump, Ivanka si Ivana Trump, Naomi Campbell, Tony Blair, Michael Bloomberg, Kevin Spacey si Mick Jagger. 

De asemenea, si numele lui Kurt Cobain a aparut in lista celor de la Anonymous, care s-a sinucis la 27 de ani. Cu cateva luni inainte, solistul Nirvana a vorbit despre o retea de pedofilie din Seattle, iar apoi ar fi luat decizia de a se sinucide. Si moartea lui a fost clasificata ca si crima de catre gruparea de hackeri. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies