Virale

Elettra Lamborghini a dat de BELEA! Ce zice de pozele NUD cu ea care au impanzit internetul

Tanara italianca Elettra Miura Lamborghini (26 de ani), mostenitoarea imperiului financiar creat de celebrul sau bunic Ferruccio, a intrat intr-un scandal urias legat de o serie de fotografii ”picante” care circula in mediul online.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 20:22
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 20:24

Vedeta de televiziune si cantareata, Elettra s-a infuriat la adresa celor care distribuie diverse poze nud cu ea in prim-plan, cu atat mai mult cu cat acestea n-ar fi adevarate, conform spuselor frumoasei italience.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spoilerrrrr alerttttt⚠️???????? #Twerkingqueen el resto es nada TRACKLIST????????????curiosiii?!?!

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

  • Elettra Lamborghini a dat de BELEA! Ce zice de pozele NUD cu ea care au impanzit internetul

”Sunt trista sa vad atat de putin respect pentru lucruri atat de serioase. Fiti foarte atenti cu aceste fotografii. o data ce au ajuns pe internet, ele vor ramane acolo, in ciuda plangerilor si denunturilor pe care le voi face. Internetul e ca o mare extrem de adanca. Fiti atenti la maniaci”, a transmis Elettra Lamborghini prin intermediul Instagramului.
 

De asemenea, ”Regina twerking-ului” (asa cum s-a autoproclamat) a lasat de inteles ca imaginile explicite au fost modificate pornind de la anumite poze in bikini pe care Elettra le-a facut de-a lungul timpului.
In plus, domnisoara Lamborghini i-a avertizat pe cei care ar vrea sa se delecteze cu asemenea fotografii de amenintarea contactarii unor virusi cibernetici.

Modifică setările cookies