Ce s-a intampla dupa ce un parc de distractii din Germania si-a dat vizitatorii in Svastici imense!

Ce s-a intampla dupa ce un parc de distractii din Germania si-a dat vizitatorii in Svastici imense!

Incidentul a devenit unul extrem de mediatizat.

Un parc de distractii din Germania a oferit vizitatorilor o surpriza uriasa si neplacuta in acelasi timp. Una dintre masinariile in care se puteau da oamenii avea doua elice in forma de svastica!

Managerul parcului a fost nevoit sa dezasambleze masinaria dupa ce a primit mai multe plangeri, iar echipele de reporteri au inceput sa invadeze locul. Culmea, masinaria se numea "Zborul Vulturului", un alt simbol asociat cu nazistii.

Mai mult, totul a fost construit de o firma din Italia, fiind stiuta legatura nazistilor cu italienii in al doilea razboi mondial.

Conform legii, orice reprezentare a svasticii in public in Germania e pedepsita cu 3 ani de inchisoare.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT