A vrut sa se urce in masina, dar a avut un soc cand s-a uitat pe scaunul din dreapta. Femeia n-a stiut cum sa reactioneze

A vrut sa se urce in masina, dar a avut un soc cand s-a uitat pe scaunul din dreapta. Femeia n-a stiut cum sa reactioneze

O femeie din Australia a trecut printr-o experienta terifianta cu un grup de paianjeni care i-au invadat masina.

Emma e numele celei care a relatat in presa de la Antipozi clipele de groaza pe care a fost nevoita sa le depaseasca. Totul a pornit de la un banal drum la benzinarie, atunci cand pe bordul autovehicului si-a facut aparitia un paianjen. Nimic deosebit, la prima vedere, femeia incercand sa elimine insecta.

Cand a crezut ca a scapat de temuta arahnida, Emma s-a trezit cu alte cateva exemplare misunand prin masina, inclusiv copiii ei de pe scaunele din spate remarcand socati multitudinea de paianjeni. Ulterior, intr-o alta dimineata, cand a vrut sa foloseasca masina, australianca a ramas stana de piatra cand s-a uitat pe scaunul din dreapta, intre acesta din urma si bord intinzandu-se o adevarata "retea" de panze de paianjen.

In cele din urma, conform presie de la Antipozi, problema Emmei s-a rezolvat, de vina fiind si clima din aceasta perioada, favorabila paianjenilor. Povestea ei a starnit insa numeroase comentarii in spatiul online, unii sfatuind-o chiar sa-si dea foc la masina pentru a scapa de vizitatori.

Citeste si:masinapaianjen
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies