SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Superbet te rasfata zilnic! Consulta calendarul si deschide sacul lui Mos Craciun in fiecare dimineata, ca sa vezi ce ai primit!

Decembrie este numita cu scop clar „Luna Cadourilor”, iar Superbet tine s-o demonstreze zilnic.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 17:36
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 17:39

de Gigi Stancu, Superbet

Cea mai tare casa de pariuri din Romania isi pretuieste partenerii ca nimeni alta si face asta oferind cadouri fara numar, intr-o campanie fara precedent. Vezi aici ce iti rezerva ziua de pariuri sau de jocuri, de la Superbet!


Ziua si cadoul!


Pe 1 decembrie, Superbet a pornit intr-un maraton de rasplatire a increderii si fidelitatii jucatorilor sai din mediul online. Calendarul Premiilor presupune unul in fiecare zi, pentru cei care il consulta. Zilnic, esti trecut prin sectiunile sport, jocuri si casino, astfel incat sa-ti poti incerca norocul peste tot. Tot ce trebuie sa faci este ca, in fiecare dimineata, sa consulti calendarul si sa vezi ce ti-a pregati SuperMosul Superbet. In spatele fiecarei iconite se afla ceva special, iar tu poti debloca specialul printr-un singur click apasat pe acest link!


Inscrie-te in extragerea finala, de pe 24 decembrie!


Fiecare zi in care primesti un cadou de la Mos’ Superbet te aduce mai aproape de ziua cea mare, 24 decembrie, cand intri in urna pentru o suma cu cinci zerouri. Astfel, ai sanse duble sa transformi decembrie 2020 in cel mai tare final de an posibil, mai ales ca acesta a fost cum a fost! Atentie, fiecare cadou primit iti ofera o sansa in plus la marea extragere din Ajun, astfel ca e indicat sa intri zilnic pe calendar si sa-ti revendici premiul. Cu fiecare pas facut te bucuri mai mult de oferta Superbet si te apropii de potul cel mare.


Rasfoieste atent prin toata categoria de promotii!


Dupa ce ai punctat in operatiunea “ziua si cadoul”, arunca o privire si prin vecinatatea calendarului! O sa gasesti o sumedenie de alte posibilitati de distractie sau reale oportunitati, mai ales daca esti client nou si pe cale sa-ti deschizi un cont. Beneficiile de bun venit sunt foarte consistente, indiferent ca vorbim despre sectiunea sport sau despre cea de jocuri, astfel incat sa pornesti in aventura Superbet cu buget suficient satisfacerii tintelor tale. Nu mai sta pe ganduri si vino online! Calendarul de Craciun e doar starul momentului, dar multe alte surprize te asteapta pe site sau pe aplicatia de mobil!


Descarca aplicatia de pe SuperbetMobile.ro si tine aproape jocurile tale preferate!


Intra pe SuperSocial si fa spectacol pe chaturile partidelor!


Bucura-te de noua dimensiune a experientei Superbet! Dupa ce iti instalezi aplicatia de pariuri sportive, seteaza-ti si profilul pe SuperSocial, reteaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poti vedea cine sunt cei mai experimentati, cine sunt cei mai inspirati, poti vedea si plasa si tu biletele lor, poti distribui si biletele tale, iti poti face noi prieteni si te poti afirma in cea mai tanara comunitate de pariori din Romania! Mai mult, ii poti intalni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu si Gica Craioveanu, dar poti descoperi si persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate si modul original in care le gandesc!


#PariemPeBine     #ImpreunaSuntemSuper

Modifică setările cookies