Ai ramas lemn dupa ce ai vazut super casa lui Shaquille O’Neal, sambata si duminica de la 19:30 MTV Cribs iti arata alte super case!

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2008, 14:57
MTV CRIBS, SAMBATA SI DUMINICA, DE LA 19.30!

Gigantul Shaquille O’Neal e innebunit dupa  case si masini. Uriasul de 2.16 metri inaltime si peste 150 de kilograme are un Cadillac Escalade, un Rolls Royce Phantom, un Mercedes-Benz SL55 AMG, un Merc CLK tunat  pentru a arata precum un SL si, in fine, o super casa pe care doar cei care s-au uitat la MTV Cribs au putut sa o vada in toata splendoarea ei.

Teren de baschet, sala de cinema, o imensa piscina, 11 dormitoare, o curte plina de palmieri, 13 bai, un bar si un garaj gigant. Asta e casa micutului Shaq din Florida. Sambata, de la 19:30, MTV intra peste Ryan Cabrera si Leah Rimini in casa. Si inchieie turul "de onoare” cu „casuta” lui Damon Jones, primul jucator NBA, care a semnat cu o companie chinezeasca de tenisi. Si ca tot este "MTV Week-end Special Hip Hop” ne conformam si duminica si mergem in vizita la Juelz Santana, care are o obsesie pentru mesele acoperite cu granit, apoi la Rod Coleman, jucator la Atlanta Falcons, si la baietii de la Pretty Ricky.

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT