Declaratia inacceptabila a lui Ruiz, dupa ce a fost devastat de Joshua in revansa! Florian Ceafalau, despre greseala facuta de mexican

Declaratia inacceptabila a lui Ruiz, dupa ce a fost devastat de Joshua in revansa! Florian Ceafalau, despre greseala facuta de mexican

Joshua l-a invins pe Ruiz la decizie.

Andy Ruiz a devenit un superstar la nivel mondial, dupa ce l-a invins pe 1 iunie pe Joshua si i-a luat centurile. Mexicanul a declarat dupa meci ca a iesit din saracie, incasand in jur de 5 milioane de dolari. In loc sa realizeze ce sansa uriasa i s-a oferit in viata, Ruiz a facut ce stie sa faca cel mai bine un mexican. S-a tinut de petreceri. 

Sase luni au trecut intre primul si al doilea meci cu Joshua. Jumatate din acest timp a fost petrecut cu alcool si poate si alte substante de catre Ruiz. El a declarat-o chiar dupa meci. "Cele 3 luni de petreceri continue se pare ca si-au pus amprenta pe evolutia mea".

O declaratie inacceptabila pentru un boxer ce a stiut ce inseamna saracia. Cand ajungi in varful lumii si nu stii sa apreciezi, o iei la vale garantat. Asa s-a intampla si cu Ruiz, care a fost batut fara drept de apel de Joshua in revansa. A mai incasat 15 milioane, bani sa-i ajunga cateva vieti, insa Ruiz nu a fost corect cu viata, iar asta se poate intoarce impotriva sa.

Un om aflat in postura lui Ruiz ar fi trebuit sa "doarma" in sala in fiecare zi si sa munceasca zilnic pentru a mulge cat mai mult sansa ce i s-a oferit. Stia ca Joshua urma sa vina dupa el, toti greii au pus tinta pe centurile sale, dar el a preferat sa o tina in petreceri 3 luni de zile.

Sansa lui Ruiz s-a dus. Nu va mai primi un meci de titlu mondial fara sa castige unul sau chiar doua meciuri grele. Si avand in vedere ca in jurul centurilor asteapta Povetkin, Ortiz, Usyk, Fury si alte nume grele, sansele sa mai detina o centura sunt foarte mici.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT