Duminica 06 Mai 2018, 11:44

MOMENT TENSIONAT la conferinta lui Mangia: "Ati vrut sa va dati autogol de 3 ori!" VIDEO | Reactia IMEDIATA a antrenorului Craiovei

CFR Cluj 1-0 Craiova! Ardelenii au castigat cu emotii si au revenit pe primul loc al clasamentului.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Meciul de la Cluj a avut parte de un final tensionat, cu un gol marcat de gazde in minutul 75, o eliminare a lui Boli in minutul 83 si un penalty ratat de olteni in minutul 2 al prelungirilor.

Starea de tensiune s-a resimtit si dupa meci. Dan Petrescu a acuzat probleme de sanatate si nu a participat la conferinta de presa. Devis Mangia s-a prezentat in fata jurnalistilor si a avut o reactie nervoasa.

Antrenorul Craiovei a fost iritat de replica unuia dintre jurnalistii prezenti in sala.

"De trei ori ati vrut sa va dati autogol...", a fost remarca unui jurnalist care l-a infuriat pe Devis Mangia.

"Imi pare rau, dar gandesc diferit. Respect... de fapt, nu va respect parerea"
, a fost reactia imediata a lui Mangia. In momentul in care translatorul a incercat sa gestioneze momentul tensionat si a inceput prin a spune "Respect parerea...", antrenorul italian a intervenit prompt: "Nu, nu, nu respect!"Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT