SCANDAL LA STEAUA! STEAUA RISCA SA I SE RETRAGA INTRE 6 SI 9 PUNCTE!

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Mai 2008, 22:22
STEAUA LUATA IN VIZOR DE DNA!

Steaua risca sa i se retraga intre sase si noua puncte, precum si o amenda de maxim 200.000 de lei, in cazul in care se dovedeste ca banii gasiti, miercuri, de DNA la Cluj asupra a cinci persoane apropiate lui Gigi Becali erau destinati stimularii financiare a echipei "U" Cluj.
"Daca se va dovedi asta, atunci Steaua risca o depunctare intre sase si noua puncte si o amenda intre 100.000 si 200.000 de lei. Este vorba de articolul 60 din Regulamentul Disciplinar. Impotriva finantatorului stelist se poate lua decizia declararii acestuia persona non-grata si interzicerea oricaror activitati legate de fotbal. Daca procurorii au facut aceasta retinere inseamna ca aveau ceva informatii si au stat la cotitura. O decizie sportiva impotriva Stelei se va putea lua abia cand se termina procesul si se da un verdict. Daca ii prindea in vestiar cu banii era scandalul secolului, asa vor trebui sa faca dovada ca banii erau destinati Universităţii Cluj, ceea ce e foarte greu", au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse federale.

Depunctarea Stelei va surveni in editia de campionat in care se va finaliza procesul, iar sancţiunea sportiva va fi pusa in aplicare de catre comisiile federale.

DNA a retinut, miercuri seara, cinci persoane care aveau asupra lor bani care urmau sa ajunga la jucatorii de la Universitatea Cluj, daca n-ar fi pierdut meciul cu concitadina CFR Cluj.

DNA BucureÅŸti coordoneaza actiunea privind retinerea, la Cluj-Napoca, a celor cinci apropiati ai lui Gigi Becali asupra carora s-ar fi aflat suma de1,7 milioane de euro destinata fotbalistilor de la Universitatea Cluj, daca n-ar fi pierdut meciul cu CFR Cluj.
"Este o actiune in derulare a procurorilor. Nu putem spune nimic deocamdata. Pot spune doar ca actiunea tine de DNA central", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan.

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT