Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Tokyo olimpiada Paula Badosa Tenis Jocurile Olimpice A părăsit Jocurile Olimpice în scaun cu rotile după ce condițiile i-au "venit de hac"! Prima reacție a sportivei

A părăsit Jocurile Olimpice în scaun cu rotile după ce condițiile i-au "venit de hac"! Prima reacție a sportivei

Jocurile Olimpice de la Tokyo au parte și de momente neplăcute.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 20:19
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 20:28

Paula Badosa, locul 29 WTA, a fost nevoită să abandoneze meciul cu Marketa Vondrousova, locul 42 WTA, din cadrul sferturilor de finala de la Jocurile Olimpice a probei de tenis feminin. Sportivei din Spania a acuzat o stare de amețeală din cauza căldurii foarte mari, iar după ce a pierdut primu set, 3-6, a decis să abandoneze.

Din păcate, nu a putut pleca pe propriile picioare, fiind nevoie de un scaun cu rotile pentru a putea fi dusă intr-o zonă în care să i se acorde ingrijiri medicale adecvate.

  • A părăsit Jocurile Olimpice în scaun cu rotile după ce condițiile i-au venit de hac ! Prima reacție a sportivei

"M-am bucurat enorm să-mi reprezint țara"

 

"Îmi pare foarte rău că a trebuit să termin turneul în acest mod. A fost prima mea ediție de Jocurile Olimpice alături de Spania și m-am bucurat enorm să-mi reprezint țara. Am simțit toată susținerea voastră și mi-am dorit să vă ofer un rezultat mare. Spre că o voi putea face curând", a scris Badosa, pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!