Goale

Razboi intre Barca si Real pe un jucator GALACTIC! Un atacant GENIAL de la Manchester City fuge de milioanele seicilor! Asta ar putea fi transferul anului 2013

Cand au aflat ca e disponibil, Real si Barca si-au mobilizat consultantii financiari. Vor sa faca rost de bani pentru una dintre cele mai importante afaceri ale anului in fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Decembrie 2012, 20:00
Data actualizarii: Marti 18 Decembrie 2012, 20:00

People scrie ca Sergio Aguero e din ce in ce mai nemultumit la City si va cere sa fie lasat sa plece in vara. Suparat pe Mancini, care l-a criticat public pentru ineficacitatea din ultima luna, Aguero ar vrea sa se intoarca in Spania. E constient ca fosta sa echipa, Atletico, n-ar putea niciodata sa plateasca pretul cerut de City, asa ca ia in calcul celelalte doua variante posibile, Real si Barca.

Seicii nu vor accepta sub nicio forma o suma sub 60 de milioane de euro, in timp ce jucatorul asteapta si el un salariu aflat cel putin la acelasi nivel cu cel pe care-l ia la City, 11 milioane de euro.

Sergio Aguero, 24 de ani, a marcat de 38 de ori in 68 de partide jucate la City in toate competitiile din 2011 pana acum.


Modifică setările cookies