"Toata lumea este ingrijorata dupa ce a vazut imaginile!" Reactia lui Tuchel dupa accidentarea HORROR a lui Mbappe! Atacantul PSG-ului ar putea lipsi o perioada indelungata

"Toata lumea este ingrijorata dupa ce a vazut imaginile!" Reactia lui Tuchel dupa accidentarea HORROR a lui Mbappe! Atacantul PSG-ului ar putea lipsi o perioada indelungata

Kylian Mbappe (21 de ani) a fost inlocuit in minutul 33 al finalei din Cupa Frantei, castigata de PSG cu 1-0 in fata lui St. Etienne.

PSG s-a impus in finala din Cupa Frantei, insa partida a avut parte de un eveniment neplacut in tabara parizienilor. In minutul 33 al partidei, Perin l-a atacat dur pe Mbappe si l-a prins pe acesta cu glezna in pamant. Mbappe a iesit in lacrimi din teren, iar la finalul partidei a fost surprins in carje.

Tuchel a declarat la finalul partidei ca este ingrijorat de starea atacantului. Pentru PSG urmeaza in august Final 8-ul din Liga Campionilor:

"Nu am nicio veste in acest moment. Toata lumea este ingrijorata dupa ce a vazut imaginile accidentari. Desigur, sunt ingrijorat.

Da, am castigat. Intr-o finala asta e cel mai important lucru. A fost complicat din mai multe motive. Exista multe lucruri de imbunatatit si de analizat, dar e o victorie pretioasa. In ultimele trei meciuri cu Saint Etienne au avut intotdeauna cartonas rosu in primele 30 de minute. Si nu va spun ce se spune in vestiar inainte. A fost greu, in ciuda superioritatii numerice. A fost primul meci competitiv de la inchiderea sezonului. Am avut ocazii de a marca si mi-am amintit de anul trecut cand am pierdut dupa ce am condus cu 2-0", a spus Tuchel la finalul partidei.

Presedintele Emmanuel Macron, prezent la finala din Cupa Frantei, a declarat la finalul partidei ca Mbappe va fi supus unui test, insa nu crede ca este vorba de o ruptura de ligamente la glezna lui Mbappe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies