Wrestling

VIDEO: D-Generatia X si "Fenomenul" Undertaker in acelasi ring! Vezi o confruntare EPICA!

2 dintre cele mai mari legende din istoria wrestlingului, Undertaker si Triple H, ar fi trebuit sa aiba o confruntare incredibila. Inainte sa inceapa a venit omul care ii cunoaste mai bine decat oricine, Shawn Michaels! Vezi duelul si cine a iesit "sifonat"!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2011, 15:01
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2011, 11:48

Cel mai bun prieten al lui Triple H, cel alaturi de care a fondat D-Generatia X. Cel cu care s-a infruntat de multe ori in ring pentru titluri. In acelasi timp, omul care s-a infruntat cu Undertaker la ultimele 2 Wrestlemania si in primul meci Hell in a Cell din istorie. Shawn Michaels este omul care ii cunoaste pe Triple H si Undertaker mai bine decat oricine. Iar HBK era omul perfect care sa intermedieze ultima confruntare dintre cei doi inainte de Wrestlemania 27.

Respectul a fost principalul lucru care a dominat ringul. 3 nume grele care au insemnat mult si care se respecta enorm, fapt dovedit de complimentele pe care si le-au facut. Undertaker a fost insa cel care a castigat, cel care a iesit bine din toata situatia. Si asta pentru ca i-a intrat in cap lui Shawn Michaels, cel care a fost nevoit sa se retraga dupa ultimul duel cu Taker iar asta inca il roade. Si reusind acest lucru, Taker l-a facut pe HBK sa isi aduca aminte de ce nu l-a invins la Wrestlemania si sa se indoiasca de faptul ca Triple H va fi cel care va reusi. Iar "Regele Regilor" a sfarsit seara lasat singur de cel mai bun prieten, HHH ramand singurul care credea in victoria lui la Wrestlemania 27.

Duel epic dintre Undertaker si Triple H poate fi revazut joi seara la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro.

Modifică setările cookies