Wrestling

AZI ORA 21:30 "Fenomenul" Undertaker se intoarce in Smackdown si-l provoaca pe HHH!

Wrestlemania se apropie iar Undertaker va pune din nou totul la bataie - vrea sa duca recordul la 19-0. Diseara la Smackdown, Taker i se adreseaza lui HHH iar Alberto del Rio si Edge semneaza contractul pentru WM! Vezi ce ti se mai pregateste la Smack

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2011, 17:43
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2011, 17:52

Alberto del Rio si Edge semneaza in aceasta seara contractul pentru meciul de la Wrestlemania in care Centura Mondiala la Categoria Grea va fi disputata. Castigatorul Royal Rumble-ului din 2011 va incerca sa devina pentru prima data in cariera din WWE campion chiar la debutul la cel mai mare eveniment anual din wrestling.

Dupa luni bune, Undertaker se intoarce la Smackdown diseara de la ora 21:30 la Smackdown, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro! Si cum adversarul sau de la Wrestlemania 27, Triple H, i-a trimis deja un mesaj puternic cand l-a demolat pe irlandezul Sheamus, Taker vrea sa dea o replica pe masura!

Peste 360 de kilograme au impreuna Kane si Big Show, iar cei doi se vor infrunta intr-un meci 1 la 1 la care cu siguranta cei din Nucleul se vor uita foarte atent. Mai ales ca "Marele Monstru Rosu" a fost ajutat de acestia atunci cand l-au ingropat pe Undertaker.

Campionul Mondial nu se rezuma doar la semnarea de contracte. El se bate cu cel pe care l-a invins saptamana trecuta cand a asigurat faptul ca Vickie Guerrero va fi concediata, anume Drew McIntyre.

Toate astea, inclusiv o provocare a lui Cody Rhodes pentru Rey Mysterio, diseara de la ora 21:30 la Smackdown, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Modifică setările cookies