anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Virale

„Îmi era scârbă să-l bat!” Anamaria Prodan se apără după ce a fost acuzată că a premeditat conflictul cu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, surprinși în timp ce își împart pumni în mijlocul unei străzi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 19:41
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 19:48

Conflictul ar fi plecat, după spusele impresarei, de la faptul că antrenorul a insistat ca fiul său, Bebeto, să meargă la botezul fratelui său vitreg, în ciuda refuzului acestuia.

Acuzată că orchestrat totul pentru a-l pune într-o lumină proastă pe Reghecampf, Anamaria Prodan se apără și spune că ea a încercat chiar să aplaneze conflictul și „nu l-a pus la pământ” pe antrenorul de 47 din respect pentru faptul că este tatăl copilului său.

Anamaria Reghecampf: „Îmi era și jenă să-l lovesc!”

„E vorba despre Reghecampf și Proda și de aia lumea urmărește cu sufletul la gură, doar că nu prea ai ce să urmărești. E același lucru care se întâmplă în oricare altă familie când unul greșește flagrat, fură, face toate nenorocirile pânăntului, șantajează, minte... Suntem aceiași oameni ca cei de rând. Nu avem stea în frunte, nu nimic.

Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui... înțeleg că s-a dus la INML... dar până dimineața... se duce orice urmă de alcool.

Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă... nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l zignesc”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune.  

După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.  

Modifică setările cookies