"You'll never walk alone" Tatuajul cu Liverpool i-a salvat viata! Povestea uimitoare a unui australian

Autor: Sport.ro
Marti 19 August 2014, 17:47

	"You'll never walk alone" Tatuajul cu Liverpool i-a salvat viata! Povestea uimitoare a unui australian

Un fan al lui Liverpool a fost aproape de moarte, dupa ce a cazut in apele inghetate ale oceanului intr-o excursie la pescuit. El spune ca tatuajul cu clubul sau favorit l-a ajutat sa traiasca. 

Australianul Kim Thomsen se afla impreuna cu nepotul sau si cu un prieten pe o barca in momentul in care doua valuri uriase au lovit ambarcatiunea. Cei trei au cazut in apa, iar Kim a fost singurul care a supravietuit. El s-a luptat timp de 19 ore pentru viata sa si spune ca tatuajul cu Liverpool l-a ajutat enorm.

Kim are un fiu iar amandoi sunt mari fani Liverpool. Ei si-au tatuat cate un cormoran pe brat si celebrul slogan "You'll never walk alone".

"De fiecare data cand vedeam tatuajul imi aminteam de fiul meu. Amandoi avem acest tatuaj, suntem fani Liverpool. Asta m-a ajutat sa merg mai departe, sa nu renunt. Mi-am zis ca nu pot sa plec din aceasta lume fara sa imi iau adio de la fiul meu!", povesteste barbatul.

Dupa 19 ore, Kim Thomsen a fost zarit de o echipa a unei televiziuni locale care survola zona. El a fost ridicat din apa chiar in momentul cand mai multi rechini ii dadeau tarcoale. Australianul a inceput sa se roage in momentul in care a vazut echipajul salvator. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies