WOW! Arnold arata PERFECT la 67 de ani! "Terminatorul" a strans sute de mii de likeuri in cateva ore!

WOW! Arnold arata PERFECT la 67 de ani! "Terminatorul" a strans sute de mii de likeuri in cateva ore!

"Arnie" Schwarzenegger a ajuns la 67 de ani, dar se simte la fel de tanar ca atunci cand domina concursurile de la Mister Olympia sau juca in "Terminatorul".

Cu o viata extrem de activa, implicat in politica in ultimii ani, cu roluri in mai multe blockbustere, dar si cu un rol foarte important in promovarea a zeci de actiuni de ajutorare a copiilor, Arnold isi face timp si pentru a mai merge la sala de forta, adica "acasa", asa cum ii place sa zica.

"Arnie" Schwarzenegger a ajuns la 67 de ani, dar se simte la fel de tanar ca atunci cand domina concursurile de la Mister Olympia.

Unul dintre pionierii culturismului, ajuns vedeta de cinema in America, Arnold Schwarzenegger a parcurs un drum extrem de greu, dupa cum chiar el spune, insa nu a lasat nimic sa-l doboare.

Chiar daca unii spun ca destinul l-a ajutat, acesta s-a confruntat cu multe greutati in viata, pornind de la faptul ca a fost privit ca un outsider cand a ajuns in America, pana la acela ca a fost luat in ras atunci cand a spus ca vrea sa devina actor: "Tu, cu numele ala al tau, Schwarzen...snitel?!".

El nu si-a abandonat insa niciodata crezul si chiar si la 67 de ani continua sa puna mare pret pe munca asidua in sala de forta. Fostul guvernator al Californiei le-a aratat chiar astazi fanilor ca se afla intr-o forma de invidiat.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies