Wanda Nara Esequiel Barco hackeri Mauro Icardi PSG Virale

GALERIE FOTO Wandei Nara i-a fost spart contul de Instagram! Un alt fotbalist atentează la soția lui Icardi: „M-am îndrăgostit!”

Hakcerii au atentat la contul de Instagram al Wandei Nara și au publicat conversațiile private ale impresarului FIFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 19:09
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 19:20

Recent, Wanda Nara (35 ani) a fost victima unui atac cibernetic. Soției lui Mauro Icardi (29 ani) i-a fost spart contul de Instagram, cu peste 11,4 milioane de urmăritori, iar mai multe conversații private ale impresarului FIFA au fost publicate. 

Printrea aceasta, hackerii au publicat și un schimb de mesaje cu Esequiel Barco (22 ani), în care jucătorul legitimat la River Plate o complimenta pe Wanda Nara. 

În cele din urmă, soția lui Icardi și-a recuperat conturile de pe social media și a șters mesajele private postate de hackeri. 

Relația tumultoasă dintre Icardi și Wanda 

Wanda Nara și Mauro Icardi sunt împreună din 2013, iar relația lor a fost marcată de-a lungul timpului de mai multe scandaluri, primul fiind încă de la începutul legăturii lor. 

Wanda a fost măritată cu Maxi Lopez până în 2013, cel care la vremea respectiva era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria, și prieten foarte bun.  

În ultimele luni ale anului trecut, Wanda și Mauro Icardi au ținut prima pagină a tabloidelor. Atacantul lui PSG a fost acuzat de soția sa că a avut o aventură cu China Suarez, actrița și modelul argentinian, și i-a fost propus divorțul. 

Însă, situația s-a calmat, Wanda și Mauro s-au împăcat, iar impresarul și partenera fotbalistului de la PSG a dezvăluit că sinceritatea jucătorului i-a readus împreună. 

Modifică setările cookies