Wanda Nara Instagram Mauro Icardi Photoshop PSG Virale

GALERIE FOTO Wanda Nara, acuzată că apelează la Photoshop! Cum s-a imortalizat focoasa blondă pe Instagram

Wanda Nara a început să primească reproșuri pe rețelele de social media. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2022, 10:45
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2022, 14:29

Wanda Nara (35 ani) este un influencer de succes. Impresarul FIFA se bucură de 13,6 milioane de următoritori pe Instagram. 

Pe lângă miile de aprecieri și laude pentru frumusețea și fizicul său, soția lui Mauro Icardi (29 ani) trebuie să gestioneze și mesajele mai puțin plăcute. Într-o postare pe Instagram, Wanda a fost acuzată că abuzează de Photoshop.

„Ce s-a întâmplat cu degetul tău?

Până și telefonul are talie

Te iubesc, dar te deformezi prea mult cu editările. Ești frumoasă și fără să pari ciudată în toate pozele”, au fost câteva dintre comentariile primite de Wanda Nara. 

Wanda Nara și Icardi, dați de gol de doi foști fotbaliști: „Fac sex de 12 ori pe zi!”

Cei doi au fost aproape de divorț după ce modelul și impresarul jucătorului a descoperit că este înșelată. Wanda și Icardi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul timpului, însă relația lor pare mai solidă ca niciodată, iar recent au fost subiect de discuție între doi foști jucători. 

Daniele Adani (48 ani), fost fundaș italian, trecut pe la echipe precum Fiorentina, Inter sau Empoli, a fost invitat pe stream-ul live de pe canalul de Twitch al marelui Christian Vieri (49 ani). Conform The Sun, cei doi au vorbit despre cuplul Icardi-Nara, dezvăluind că „fac sex de 12 ori pe zi!”. 

Modifică setările cookies