Vuvuzela ARMA MORTALA! E incredibil la ce au ajuns africanii sa foloseasca celebrul simbol al Mondialului din 2010! FOTO:

Miercuri 04 Septembrie 2013, 17:14

	Vuvuzela ARMA MORTALA! E incredibil la ce au ajuns africanii sa foloseasca celebrul simbol al Mondialului din 2010! FOTO:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Era zgomotoasa si enervanta, dar a ramas in memoria tuturor drept simbolul Campionatului Mondial din Africa de Sud, disputat in 2010.

Acum, celebra vuvuzela este folosita in scopuri neasteptate, scriu englezii dela Sunday Times, care au surprins un moment incredibil in toiul razboiului civil din Congo.

Aflati intr-un conflict armat de mai bine de un an de zile, congolezii sunt martorii unor lupte teribile intre fortele guvernamentale si rebeli, care se identifica cu numele de M23.

Un jurnalist de la Sunday Times, aflat si el in statul african, a surprins un moment neasteptat, atunci cand soldatii din fortele guvernamentale incercau sa-i sperie pe rebeli cu sunetul vuvuzelelor.

Mai in gluma, mai in serios, englezii spun ca soldatii folosesc vuvuzelele pentru a-i enerva pe rebeli si pentru a-i face sa se predea: "Ne predam, doar opriti chinul provocat de sunetul teribil" :))

Citeste si:

Vuvuzela

BRAT