Diletta Leotta Vulcanul Etna Virale

Vulcanul Etna sta sa "ERUPA" din nou! Diletta Leotta, mai CUCERITOARE ca niciodata pe celebrul munte din Sicilia. Poze SEXY la inaltime

Faimoasa jurnalista sportiva din Italia a vizitat cel mai inalt, dar si cel mai activ vulcan din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 August 2020, 17:10
Data actualizarii: Joi 27 August 2020, 17:13

Intr-o perioada in care presa tabloida din tara sa asteapta confirmarea relatiei de amor cu Zlatan Ibrahimovic, frumoasa Diletta Leotta (29 de ani) isi continua nestingherita vacanta, pana la startul noului sezon din Serie A. Aflata in Sicilia natala, italianca n-a rezistat tentatiei de a vizita unul dintre cele mai "periculoase" obiective turistice din lume.

Astfel, dupa cum si-a anuntat fanii pe Instagram, Diletta a ajuns tocmai pe vulcanul Etna, cunoscut pentru activitatea sa deosebit de mare, eruptiile avand o ritmicitate de cel putin o data la cateva luni. Bineinteles, pentru Diletta Leotta a fost o noua ocazie perfecta de a-si etala calitatile fizice, completate de aceasta data si de frumusetea peisajelor montane.

  • Vulcanul Etna sta sa ERUPA din nou! Diletta Leotta, mai CUCERITOARE ca niciodata pe celebrul munte din Sicilia. Poze SEXY la inaltime

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La nostra terra è magica ????

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

"Pamantul nostru e magic", a mentionat reporterita postului DAZN, alaturand cateva fotografii sexy din excursia in care a fost insotita de o buna prietena, dar si de un patruped. Pentru a-si scoate in evidenta formele, Diletta a fost extrem de inspirata, alegand o costumatie mulata, cu o tenta aurie care se apropie de culoarea pielii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!