Vulcanul Etna sta sa "ERUPA" din nou! Diletta Leotta, mai CUCERITOARE ca niciodata pe celebrul munte din Sicilia. Poze SEXY la inaltime

Vulcanul Etna sta sa "ERUPA" din nou! Diletta Leotta, mai CUCERITOARE ca niciodata pe celebrul munte din Sicilia. Poze SEXY la inaltime

Faimoasa jurnalista sportiva din Italia a vizitat cel mai inalt, dar si cel mai activ vulcan din Europa.

Intr-o perioada in care presa tabloida din tara sa asteapta confirmarea relatiei de amor cu Zlatan Ibrahimovic, frumoasa Diletta Leotta (29 de ani) isi continua nestingherita vacanta, pana la startul noului sezon din Serie A. Aflata in Sicilia natala, italianca n-a rezistat tentatiei de a vizita unul dintre cele mai "periculoase" obiective turistice din lume.

Astfel, dupa cum si-a anuntat fanii pe Instagram, Diletta a ajuns tocmai pe vulcanul Etna, cunoscut pentru activitatea sa deosebit de mare, eruptiile avand o ritmicitate de cel putin o data la cateva luni. Bineinteles, pentru Diletta Leotta a fost o noua ocazie perfecta de a-si etala calitatile fizice, completate de aceasta data si de frumusetea peisajelor montane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La nostra terra è magica ????

A post shared by ????Diletta Leotta???? (@dilettaleotta) on

"Pamantul nostru e magic", a mentionat reporterita postului DAZN, alaturand cateva fotografii sexy din excursia in care a fost insotita de o buna prietena, dar si de un patruped. Pentru a-si scoate in evidenta formele, Diletta a fost extrem de inspirata, alegand o costumatie mulata, cu o tenta aurie care se apropie de culoarea pielii.

  • Vulcanul Etna sta sa
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies