"Vrei sa spui ca iubita mea e o GRASA?" Dialogul purtat de un client cu un vanzator ROMAN in timp ce cumpara tricoul lui Real

"Vrei sa spui ca iubita mea e o GRASA?" Dialogul purtat de un client cu un vanzator ROMAN in timp ce cumpara tricoul lui Real

Un fan englez care a vrut sa cumpere tricoul lui Real Madrid de pe site-ul oficial al furnizorului de echipamente a postat pe internet mai multe capturi cu o discutie purtata cu un vanzator roman.

Userul de Twitter @JoshMiitchty_ a ajuns vedeta peste noapte, dupa ce fotografiile sale cu discutia purtata cu "Silviu", unul dintre consilierii in shopping angajati la Adidas pentru a discuta cu clientii, s-au viralizat pe retelele de socializare.

Suporterul l-a testat pe roman intrebandu-l daca este un expert in fotbal si daca da, ce parere are despre Sterling.

Dupa ce s-a convins ca vorbeste cu un alt fan al fotbalului, a cerut o parere despre ce cadou sa-i faca iubitei sale. Declarat fan al Barcelonei, asa cum reiese din discutia de mai jos, acesta nu stia daca sa ii cumpere un tricou cu Real Madrid prietenei. "Silviu", angajatul, l-a sfatuit sa ii cumpere un tricou cu Real si, eventual, sa fie de o dimensiune mai mare.

Discutia s-a aprins cand utilizatorul l-a intrebat pe Silviu: "Vrei sa spui ca iubita mea e o grasa?" Cum a continuat? FOTO MAI JOS :)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies