Virale

VIDEO Un dealer de droguri urmarit de politie a intrat cu masina in LAC. Incredibil cine era pe bancheta din spate

Un traficant de droguri care a incercat sa fuga de politie a ajuns cu masina in lacul unui cartier rezidential din Florida.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 13:20
Data actualizarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 13:24

Jonathan Mark DeLoach e autorul unui incident stupid, care se putea incheia tragic. Totul a pornit de la refuzul americanului de a opri la solicitarea politiei, care remarcase nuanta prea inchisa si ilegala a geamurilor automobilului.

Continuand sa conduca, De Loach a fost neatent la o curba, iar viteza prea mare a dus masina in apele unui lac aflat in mijlocul unui cartier de locuinte.

De-aici lucrurile au inceput sa se precipite, spre stupefactia martorilor, dar si a politistilor ajunsi la fata locului. Astfel, din dreapta masinii a iesit mai intai o femeie, care a scos apoi de pe bancheta din spate copiii minori ai soferului. Cu ajutorul celor de pe margine, micutii au ajuns la mal in siguranta, acolo unde Jonathan Mark DeLoach si femeia cu care se afla in masina au fost arestati.

De Loach s-a ales cu 5 capete de acuzare, printre care si detinere de droguri, din apa lacului recuperandu-se o geanta cu metamfetamina. De asemenea, s-a aflat ca barbatul a condus cu permisul suspendat si ca era urmarit si pentru alte infractiuni comise in trecut.

Modifică setările cookies