politisti socant Virale

Video Politistii n-au mai tinut cont de nimic. Au pornit masina si au trecut cu rotile peste oameni. Scene socante

Un incident cum rar se vede s-a produs in Statele Unite cu un echipaj de politie intr-o disputa cu un grup de persoane turbulente.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 15:38

Scena absolut socanta a avut loc in orasul Tacoma din statul Washington dupa ce fortele de ordine au incercat sa puna capat unei manifestari spontane. Mai multi tineri s-au adunat intr-o intersectie pentru a asista la un show automobilistic, insa au fost "deranjati" de echipajul respectiv.

Din imaginile dezvaluite de televiziunea americana se poate vedea momentul in care masina politiei incearca sa disperseze multimea, insa persoanele din strada au devenit agresive, inconjurand automobilul SUV. A urmat decizia total neasteptata a politistului aflat la volan, care a accelerat brusc si n-a mai tint cont de nimic, trecand cu rotile chiar peste corpul unui barbat culcat la pamant.

Acesta din urma si-a petrecut noaptea la spital, in timp ce purtatorii de cuvant ai politistilor au specificat faptul ca a fost vorba despre un caz de forta majora, astfel ca nu vor fi luate sanctiuni disciplinare.

Modifică setările cookies