VIDEO FABULOS cu "periculosul" The Rock! Actorul s-a dat in spectacol intr-o emisiune de maxima audienta :)

VIDEO FABULOS cu "periculosul" The Rock! Actorul s-a dat in spectacol intr-o emisiune de maxima audienta :)

Dwayne "The Rock" Johnson, unul dintre cei mai "la moda" actori ai momentului, are un aspect foarte "badass", insa e un tip cu un simt al umorului foarte dezvoltat. Iar americanii au avut inca o data ocazia sa se convinga de acest lucru, dupa ce actorul a intrat in jocul prezentatorului Jimmy Fallon.

Aflat in plin tur de promovare a ultimului sau film, spectaculoasa pelicula "Hercules", The Rock a dat curs si invitatiei celebrului prezentator Jimmy Fallon si a mers in studioul emisiunii "The Tonight Show".

Cunoscut pentru "nebuniile" pe care le face alaturi de invitatii sau, dupa ce nu mai departe de acum o saptamana a incercat "roata", un exercitiu demn de circ, impreuna cu Halle Berry, in direct, prezentatorul l-a provocat acum pe The Rock sa ii imite pe "The Fungo Brothers", un duo care in urma cu multi ani inregistra clipuri cu si despre fitness.

Deghizati si cu niste peruci haioase pe cap, cei doi s-au dat in spectacol in fata a milioane de oameni, amuzandu-se si pe seama unui instrument cel putin bizar :)

The Rock a vorbit insa si despre lucruri serioase si a dezvaluit regimul "draconic" pe care l-a urmat in ultimele luni pentru a putea ajunge la forma de invidiat in care se afla (DETALII AICI).

Citeste si:The Rock
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies