Viata ascunsa a unuia dintre cei mai mari actori! A fost dependent de cocaina si alcool si tocmai ce se internase intr-o clinica

Viata ascunsa a unuia dintre cei mai mari actori! A fost dependent de cocaina si alcool si tocmai ce se internase intr-o clinica

Robin Williams a murit astazi, fiind suspect de sinucidere.

Robin Williams a fost unul dintre cei mai indragiti actori din ultimii 30 de ani. Acesta a jucat in mai multe pelicule ce au ramas in istoria Hollywood-ului si a avut mai multe spectacole de stand up, ce au insemnat adevarate puncte de referinta pentru showbiz-ul american.

Putini stiu insa problemele pe care Robin le-a avut in viata particulara. Acesta a avut o dependenta de cocaina, in anii '80, dupa ce a devenit celebru in urma filmului Mork and Mindy. Dependenta lui a durat ani de zile, pana cand si-a vazut prietenul John Belushi omorat de acest drog. "Ce i s-a intamplat lui Belushi a fost o adevarata tragedie. Moartea lui ne-a speriat pe toti, foarte multi oameni din show-biz au renuntat la droguri in acel moment. La fel mi s-a intamplat si mie, mai ales ca aveam un copil ce urma sa vina pe lume. Nu mai puteam duce acea viata", a spus Robin pentru revista People cu ani in urma.

Dupa ani de zile in care nu a mai avut probleme cu viciile, cel putin la nivel public, Robin Williams s-a internat intr-o clinica de dezalcoolizare in 2006. Era dependent de alcool si nu mai putea face fata acestui viciu, asa ca a decis sa apeleze la ajutor. La fel cum s-a intamplat cu dependenta de droguri, cand a fost nevoie ca un prieten bun sa moara pentru a se trezi, s-a intamplat si cu dependenta de alcool. Momentul in care Mel Gibson, un alt actor celebru, a fost arestat pentru ca a condus beat, a fost un semnal de alarma pentru Robin. Acesta a reusit sa faca pasul spre o viata fara vicii, insa nici asta nu a durat mult, Robin internandu-se in urma cu cateva saptamani intr-o clinica de dezalcoolizare!

Din pacate, viata lui Robin Williams a fost curmata de o depresie grava, agravata in timp de consumul de droguri si alcool.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies