VESTEA care l-a daramat pe Gigi Becali! Anunt ingrozitor facut in aceasta dimineata, banii NU il ajuta cu nimic:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 15:14

	VESTEA care l-a daramat pe Gigi Becali! Anunt ingrozitor facut in aceasta dimineata, banii NU il ajuta cu nimic:

Gigi Becali a mai primit o veste proasta, care l-a nelinistit in spatele gratiilor. El spera ca poate beneficia de mai multe avantaje ale noului Cod Penal (in vigoare de la 1 februarie 2014), insa avocatul a raspuns ca nu are vreo sansa.

Becali spera sa intre sub incidenta catorva dintre noile reglementari. Una dintre ele spune ca in functie de motivul incarcerarii, un inculpat poate primi intre 180 si 300 de zile de eliberare provizorie; pentru asta trebuie ca persoana condamnata sa plateasca suma de 500 de lei pe zi.

Mai departe, alta prevedere 'ratata' de Becali este si cea care spune ca pentru infractiuni mai putin periculoase pentru societate, asa cum sunt cele economice, un condamnat poate avea parte si de arest la domiciliu, in loc sa stea zi de zi in spatele gratiilor, anunta Fanatik.

Numai ca avocatul patronului Stelei a spus:

"Va dati seama ca am fi cerut din prima acest lucru. Insa, chiar daca noul Cod Penal a intrat in vigoare inca de la inceputul lunii februarie, domnul Becali nu poate sa ceara sa faca arest la domiciliu. De ce? Pentru ca de arestul la domiciliu pot beneficia doar persoanele care sunt arestate preventiv, nu persoanele care sunt condamnate definitiv, asa cum este cazul clientului meu. Nu are rost sa vorbim nici despre aceasta posibilitatea cu plata pentru zilele de eliberare provizorie, deoarece Gigi Becali nu se incadreaza nici pentru a beneficia de acest avantaj", sunt cuvintele lui Bogdan Vlad.

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies