Virale

Veste ORIBILA pentru Ana Maria Prodan! Nu se astepta la LOVITURA asta! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 13:39
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 17:49

Ana Maria Prodan se teme pentru viata sotului ei. Laurentiu Reghecampf a semnat cu Al Hilal, dar arabii il ameninta cu moartea. Nu sunt de acord cu inlocuirea antrenorului Sami Al-Jaber, o legenda locala. 

Mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal a nascut o serie de proteste ale fanilor din Arabia Saudita. Pe retelele de socializare a aparut chiar o pagina impotriva numirii lui Reghecampf la Al Hilal. "Daca vii aici, te ucidem", este una dintre amenintarile scrise de fanii lui Al Hilal pe Twitter.

Subiectul numirii lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal a devenit viral si pe retelele sociale. Pe Twitter, fanii lui Al Hilal au facut un hashtag special dedicat opunerii venirii antrenorului Stelei la Riadh.

#No_To_Reghecampf_Yes_To_Sami - aceasta este pagina speciala de Twitter unde fanii lui Al Hilal au inceput sa protesteze in ultimele ore. Unii dintre ei au trecut direct de la nemultumiri la amenintari directe. In timp ce un fan al lui Al Hilal a postat "Noi il vrem pe Sami. Numai pe Sami Al Jaber! Va rugam sa ii ascultati pe fanii lui Al Hilal", altul a trecut la amenintari radicale: "Daca vii aici, te ucidem". *Mai jos, gasiti pagina si postarile fanilor lui Al Hilal.

Situatia de la Al Hilal este extrem de incerta in aceste momente. Desi Reghecampf a negociat si s-a inteles cu conducerea clubului, Al Hilal are in aceasta clipa antrenor. Al Jaber este inca antrenor al clubului, insa nu e clar cat va mai ramane la Al Hilal. Desi conducerea doreste sa-l schimbe cu Reghecampf, acesta i-a asigurat pe fani ca va ramane la club. Pentru moment, are sustinerea masiva a celor mai vocali fani ai clubului.

Click aici pentru detalii

Modifică setările cookies