Veste INCREDIBILA pentru Gica Popescu! Anuntul care il DISTRUGE definitiv la inchisoare!

Veste INCREDIBILA pentru Gica Popescu! Anuntul care il DISTRUGE definitiv la inchisoare!

Problemele lui George Copos si ale lui Gica Popescu nu se opresc. Condamnati la inchisoare cu executare pentru ilegalitatile comise in deja celebrul Dosar al Transferurilor, cei doi oameni de fotbal pot primi o noua lovitura, noteaza ziare.com

Potrivit sursei citate, avocatul Doru Giugula, reprezentant al clubului Tractorul Brasov, a declarat ca va incepe o actiune in instanta impotriva celor doi oameni de fotbal, avand de recuperat o suma importanta.

"Nu am recuperat prejudiciul. Ne vom adresa instantei pe cale civila pentru a recupera prejudiciul. In urmatoarea perioada ne vom decide impotriva cui o vom face, daca va fi vorba de George Copos sau Gica Popescu", a declarat avocatul Doru Giugula, citat de ziare.com

Astfel, clubul Tractorul Brasov sustine ca mai are de recuperat circa 80 de mii de dolari, la care s-ar adauga si penalitati, dar si costuri de judecata, pentru transferul lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray.

Giugula sustine ca George Copos a platit o taxa de formare de doar 19 mii de dolari catre tractorul, sustinand ca mutarea s-a facut in schimbul a 630 de mii de dolari. Avocatul acuza, insa, faptul ca transferul s-a facut pentru o suma mult mai mare, 2,7 milioane de dolari, astfel ca Tractorul Brasov ar mai avea de incasat o diferenta importanta.

George Copos si Gica Popescu au pierdut deja 697 mii dolari, respectiv 705 mii de dolari, sume confiscate in urma deciziei de condamnare definitiva la inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies