Cel mai mare mafiot din SUA, omorat in celulă la 89 de ani! Cum a fost gasit

Cel mai mare mafiot din SUA, omorat in celulă la 89 de ani! Cum a fost gasit

'Whitey' Bulger, unul dintre cei mai cunoscuti lideri mafioti, a fost gasit mort in celula sa.

Infractorul de 89 de ani a fost gasit de medici in stop cardiac. In ciuda eforturilor pe care le-au facut doctorii, Bulger n-a mai putut fi salvat.

Bulger se afla in penitenciarul de maxima securitate Hazelton din West Virginia, unde isi ispasea pedeapsa la inchisoare pe viata. Bulger a fost condamnat in 2013 pentru mai multe infractiuni, printre care si 11 crime. Mafiotul s-a ascuns ani de zile si se afla pe lista 'most wanted' a FBI-ului, inainte sa fie captura in Santa Monica, in 2011.

FBI investigheaza moartea lui Bulger si se presupune ca este vorba de o crima. El fusese transferat cu o zi inainte la inchisoarea de maxima securitate, fiind in scaun cu rotile. Doi barbati au fost filmati de camerele de supraveghere cand intrau la el in celula. Bulger a fost gasit infasurat intr-un cearceaf si batut cu bestialitate.

Povestea de viata incredibila a lui Bulger a fost documentata in filmul Black Mass, cu Johnny Depp in rol principal.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

FILMUL tragediei din Timișoara. 12 copii și 8 adulți sunt internați în spital
BRAT