Unul dintre cei mai mari asasini a reaparut dupa 2 decenii in care a stat ascuns. Te INGROZESTI cand vezi cum arata acum

Unul dintre cei mai mari asasini a reaparut dupa 2 decenii in care a stat ascuns. Te INGROZESTI cand vezi cum arata acum

I se spunea "Taurul" in vremurile lui de glorie. Acum e o fantoma.

Sammy Gravano este unul dintre cei mai cunoscuti mafioti din istorie. Acesta a facut parte din celebra familie Gambino, si a fost al doilea ca putere in clanul mafiot, dupa faimosul John Gotti, cel mai cunoscut mafiot din istorie.

Gravano era poreclit "Taurul", pentru forta sa impresionanta dar si pentru ferocitate cu care isi ucidea victimele, avand in total 19 crime recunoscute, insa cifrele neoficiale sunt mult, mult mai mari, unele declaratii din lumea Mafiei spunand ca Gravano a ucis peste 60 de persoane.

In 1991, dupa ce el si Gotti au fost arestati, Gravano a preferat sa isi "toarne" seful pentru a scapa de pedeapsa. Acesta a obtinut o intelegere cu anchetatorii si a scapat foarte usor, fata de Gotti, care a stat in inchisoare pana a murit.

Totusi, Gravano nu a rezistat tentatiei de a comite infractiuni si a fost dupa gratii de mai multe ori. Fiind o tinta a Mafiei, acolo unde pedeapsa pentru cooperarea cu Politia este moartea, Gravano a fost protejat o vreme de stat.

Desele incalcari ale legii l-au dus insa in situatia de a se apara singur, asa ca Gravano a disparut o perioada lunga de timp, pentru a aparea recent in prim plan.

Ajuns la 73 de ani, Gravano este un batranel slabanog, cu tatuaje, pe care nu ai da 2 bani. De la cel poreclit "Taurul" pentru muschii sai, Gravano arata acum ca o fantoma. Putini stiu insa ca acest batranel a ucis zeci de oameni in anii 80!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies