Un tanar a fost socat atunci cand a deschis capacul unei sticle de suc! Vezi ce scria inauntru! Compania si-a cerut scuze IMEDIAT

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 09:11

	Un tanar a fost socat atunci cand a deschis capacul unei sticle de suc! Vezi ce scria inauntru! Compania si-a cerut scuze IMEDIAT

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Scandal imens in Canada. Compania care detine Vitamin Zero a emis recent scuze, dupa ce oamenii au gasit un mesaj ofensator scris in interiorul capacului.

Blake Loates, un canadian din ALberta, Canada, a povestit pentru Metro Calgary cat de socat a fost atunci cand a deschis capacul pe care scria "YOU RETARD" (Retardatule).

"Mesajul de pe dop a fost tradus gresit. "Retard" in franceza inseamna "tarziu", iar traducerea in americana a fost facuta gresit. Nu a fost in intentia noastra sa jignim pe nimeni", a spus un oficial al companiei.

Citeste si: Cel mai DEMENT fan GTA V. A primit jocul inainte de lansare. Ce a urmat, e o nebunie

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT