Un pusti a murit in ring. Descoperire socanta! Cate meciuri la profesionisti avea la doar 13 ani

Un pusti a murit in ring. Descoperire socanta! Cate meciuri la profesionisti avea la doar 13 ani

Vineri 16 Noiembrie 2018, 09:05

Tragedie in ringul de Muay Thai.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Un pusti de doar 13 ani a murit in Thailanda, dupa un meci la profesionisti. Acesta era practicant de Muay Thai de la 8 ani si practica acest sport pentru a reusit sa traiasca, sa isi plateasca scoala si sa aiba ce sa manance.

Tanarul luptator a suferit un KO si a murit dupa ce a ajuns la spital. Politia ancheteaza circumstantele in care s-a produs tragedia, insa primele descoperiri socante ies la iveala.

La doar 13 ani, tanarul avusese deja 170 de meciuri la profesionisti, toate pe bani, aceasta fiind si metoda prin care isi asigura "painea". In plus, arbitrul nu a fost atent sa opreasca meciul la timp iar organizatorii nu au avut doctori si ambulanta la gala, asa cum ar fi normal la o competitie de aceasta natura.

Din pacate, e putin probabil ca legea sa se schimbe in Thailanda ca urmare a acestui incident, luptele de Muay Thai fiind sportul lor traditional si sunt vazute ca o metoda de a iesi din saracie de la varste mici.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT