Un pitbull ataca o femeie la metrou, dupa ce aceasta il loveste cu stapanul de fata! IMAGINI SOCANTE
Miercuri 02 Mai 2018, 10:55

Un pitbull ataca o femeie la metrou, dupa ce aceasta il loveste cu stapanul de fata! IMAGINI SOCANTE

Ce se intampla dupa ce incepe lupta.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Imagini socante cu un pitbull atacand o femeie intr-u metrou din NY, acolo unde a avut loc un incident ce a terifiat calatorii unui tren. Totul a pornit de la o cearta intre femeie si posesorul cainelui.

Acesta a pus cainele pe scaun langa femeie iar aceasta i-a spus sa dea cainele jos, lucru refuzat de stapanul patrupedului. Femeie a inceput sa fie violenta, spun martorii, incepand sa il impinga si loveasca pe stapanul cainelui, desi pitbullul era in continuare intre ei.

Mai mult, dupa cateva momente, femeia a inceput sa loveasca si animalul, lucru ce a dus la un atac al cainelui, care a prins-o pe femeie de un pantof.

Stapanul cainelui a fost arestat pentru atac, deoarece in New York nu ai voie sa mergi cu caini cu metroul, politia investigand si atacul care, spun martorii, a fost din vina femeii.Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT