Un om al strazii A RETURNAT o geanta cu 42.000 de dolari. Acum are mai multi bani decat putea visa! Cum s-a intamplat asta:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 18:39

	Un om al strazii A RETURNAT o geanta cu 42.000 de dolari. Acum are mai multi bani decat putea visa! Cum s-a intamplat asta:

►Marti - Bate Cupa! 20:30 Dinamo - Sanatatea Cluj, LIVE la Sport.ro si pe Voyo.ro

Un om al strazii din Boston a demonstrat ca orice fapta buna este rasplatita cand a inapoiat o geanta pe care o gasise pe strada si in care se aflau 42.000 de dolari. Un fond de donatii a fost deschis pe numele sau, iar cei impresionati de aceasta poveste au strans pana acum 100.000 de dolari.

“Am simtit ca este un om care merita rasplatit pentru o asemenea fapta. Este o poveste care ne inspira sa facem lucruri onorabile”, a spus Ethan Whittington, un marketing account manager care s-a ocupat personal de aceasta strangere de fonduri.

Whittington crede ca se pot strange 250.000 de dolari, plus o casa pentru James, omul care a dat dovada de un suflet mare cand a inapoiat acea geanta.

Politia a descoperit ca banii erau ai unui student chinez, care venise de acasa cu 2400 de dolari cash si 40.000 in cecuri.

Unul dinter cei care au cotizat, un barbat din Texas, a scris un mesaj emotionant: “Va rog sa ii multumiti domnului James. Un om ca asta iti poate fi prieten. Este frumos sa afli ca mai exista omenie”

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT