Pariuri bilet Football Manager Virale

Un microbist a câștigat la pariuri datorită unui joc video! Ce metodă inedită a folosit pentru a-și crește șansele

Un irlandez, pe nume Nial Connolly s-a folosit de jocul Football Manager pentru a câștiga un bilet la pariuri.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 15:35
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 15:40

Realismul și detaliul din joc Football Manger l-au ajutat pe Connolly să plaseze un pariu pe un meci din prima ligă irlandeză dintre Cork City și Athlone Town. Înainte ca pariorul să meargă la meciul echipei sale locale s-a decis să intre puțin în joc și să simuleze partida dintre cele două formații.

"De obicei, las laptopul pornit în timp ce mă plimb prin casă. Am avut multe cariere cu diverse echipe, acum a fost rândul celor de la Cork City. De obicei pun la pariuri doar dacă mă duc la meci. Eu cu prietenii mei punem bilete de cinci lire pe scor corect pentru a fi mai interesat. Am zis să încerc să verific cât de realist e Football Manager, aparent a fost foarte realist", a spus Nial Connolly pentru SPORTbible.

  • Un microbist a câștigat la pariuri datorită unui joc video! Ce metodă inedită a folosit pentru a-și crește șansele

Profit în urma unei simulări într-un joc video

În partida simulată de Nial scorul s-a încheiat 3-1, după golurile marcate de Gavin Kilkenny (două) și Deshane Dalling. Irlandezul a pus l-a pariuri exact același rezultat pe suma de cinci lire, cu o cotă de 12.00, având speranța că jocul video îl va ajuta să-și mărească venitul.

Într-o serie norocoasă de evenimente, Cork City a condus cu 3-0 în prima repriză prin golurile lui Barry Coffey, Cian Murphy și Dylan McGlade înainte ca Kurtis Bryne, jucătorul care marcase și în simularea făcută de Nial, să reducă din diferență, iar meciul s-a încheiat 3-1.

"Prietenii mei s-au amuzat pentru că niciodată predicțiile mele nu se dovedesc a fi bune. Cred că de acum înainte voi apela la Football Manager înainte să pun un bilet", a mai adăugat Nial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies