ULTIMA ORA! Incident INCREDIBIL cu Becali la Tribunal: "Ce ai ma cu mine?" Cine l-a BRUSCAT pe patronul Stelei

ULTIMA ORA! Incident INCREDIBIL cu Becali la Tribunal: "Ce ai ma cu mine?" Cine l-a BRUSCAT pe patronul Stelei

Gigi Becali afla miercuri daca va putea sa se opereze in libertate sau sub paza. Patronul Stelei a anuntat ca interventia chirurgicala va avea loc in Romania, dar in sistemul privat. Becali a avut parte si de un incident la Curtea de Apel Constanta. In momentul in care a ajuns in fata institutiei, a vrut sa-i salute pe jurnalisti, dar a fost impins de un gardian. Becali s-a enervat si a purtat un dialog aprins cu omul legii, anunta Romania TV.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus in aceasta dimineata, la Curtea de Apel Constanta, care va decide daca ii va fi interupta pedeapsa pentru a putea merge sa se opereze la coloana intr-o clinica din strainatate

"Sa avem incredere ca in sfarsit contestatia domnului Becali va fi admisa pentru ca este stabilit ca are o boala grava, este stabilit ca nu poate continua detentia fara aceasta interventie chirurgicala. Speram ca judecatorii in sfarsit vor constata ca nicio patima colaterala a actului de justitie nu poate infrange o solutie dreapta", a afirmat, la intrarea la Curtea de Apel Constanta, Maria Vasii, avocata lui Becali.

Intrebata daca a pregatit o alta strategie si alte argumente pe care le va prezenta instantei, ea a spus ca nu si ca sunt aceleasi argumente, pentru ca "adevarul este unul singur".

Tribunalul Constanta a respins, la 20 februarie, cererea de intrerupere a pedepsei facuta de Gigi Becali pe motiv ca ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana. Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Constanta.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies