Condamnare anuntata in procesul lui El Chapo! Cine e primul om din proces care isi va petrece restul vietii in inchisoare

Duminica 02 Decembrie 2018, 16:29

	Condamnare anuntata in procesul lui El Chapo! Cine e primul om din proces care isi va petrece restul vietii in inchisoare

Un judecator din Virginia l-a condamnat pe Damaso Lopez, unul dintre liderii cartelului Sinaloa, "locotenent" al lui El Chapo, la inchisoare pe viata.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Damaso Lopez este primul condamnat la inchisoare in dosarul instrumentat de autoritatile americane impotriva traficantilor mexicani din cartelul Sinaloa. Potrivit presei americane, Damaso Lopez este unul dintre "locotenentii" lui El Chapo. Acesta a pledat vinovat in septembrie.

Damaso Lopez a fost condamnat la inchisoare pe viata, desi si-a recunoscut toate faptele si a incheiat o intelegere cu procurorii.

In intelegerea facuta, el a recunoscut ca a fost unul dintre "seniorii" cartelului Sinaloa si ca a controlat un grup de peste 100 de oameni, coordonand inclusiv asasinate.

Avocatii lui Damaso Lopez au inaintat ulterior o cerere de reducere a pedepsei acestuia, pe motiv ca a cooperat cu autoritatile americane.

Poreclit "El Licenciado", Lopez a fost capturat de autoritatile mexicane anul trecut si deportat in SUA.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT