Virale

ULTIMA ORA! Accident pe DN1 in aceasta dimineata! CINCI vedete din Romania s-au rasturnat cu masina! FOTO 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 05:24
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 12:23

Ramai pe www.sport.ro pentru amanunte.

UPDATE | Ionut Serban a vorbit la scurt timp de la accident, acesta spunand ca este in stare buna. Serban spune ca vina ii apartine unui sofer neatent, care i-a iesit in cale fara sa se asigure.

"Eram pe DN1, mergeam spre antrenament, a iesit un domn pe strada fara sa se asigure si am intrat in el. Mai eram in masina cu patru colegi, Costache, Mutiu, Kraus si Dudea. Suntem cu totii ok, nu am patit nimic", a spus Ionut Serban, citat de Prosport.

Ionut Serban a suferit un accident grav de masina in aceasta dimineata. Acesta a fost tamponat de un alt sofer in drum spre antrenament, autovehiculul in care se afla rasturnandu-se.

  Jucatorul lui Dinamo s-a lovit la mana, fiind bandajat de catre medicii din ambulanta care au venit la fata locului, alaturi de mai multi colegi ai sai si de managerul sportiv Ionel Danciulescu.

Serban joaca mijlocas la inchidere si a fost transferat de Dinamo in 2013 de la Sportul Studentesc, jucand pana acum in 27 de meciuri la Dinamo, pentru care a marcat un gol.

FOTO - Ionut Serban dupa ce a fost bandajat de medici si masina care a intrat in el. Automobilul dinamovistului a fost ridicat deja pe platforma.

 

Modifică setările cookies