Virale

Trica a divortat dupa 17 ani: "Avem o relatie speciala, insa doar atat" 

Eugen Trica si fiica lui Ilie Balaci au decis sa divorteze dupa 17 ani de casnicie! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 12:27
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 12:30

Cei doi s-au despartit pe cale amiabila, iar Lorena va pastra custodia copiilor. Trica ii va putea vizita oricand doreste in schimb, a anuntat Lorena pe Facebook.

"Ca urmare a aparitiilor in media a unor informatii cu privire la viata privata si de familie a subsemnatei, prin prezentul comunicat va aduc la cunostinta ca in data de 11 Mai 2015 a avut loc divortul cat si partajul intre mine si Eugen Trica, amiabil, la notar, din dorinta ambelor parti.

Fac precizarea ca am ramas in relatii civilizate cu fostul sot, iar motivul despartirii noastre nu o reprezinta nicidecum infidelitatea, ci carierele pe care amandoi le avem si distantele mari. Totodata, acesta isi poate vizita copii oricand, fiind liber sa isi petreaca timpul alaturi de copii noastri, la domiciliul comun pe care il aveam si inainte de desfacerea casatoriei. De asemenea, avand prieteni comuni si evenimente la care suntem ambii invitati, am considerat potrivit a nu evita deplasarea impreuna in aceste circumstante, atunci cand situatia este de asa natura, pentru a nu crea situatii jenante pentru noi, prieteni ori cunostinte. Fata de Eugen am doar sentimente de respect si apreciere, fiind tatal copiilor mei, iar participarea in comun la vizite ori evenimente se realizeaza in mod firesc.

Insa, aceste aspecte nu echivaleaza cu vreo impacare si nici vreo continuare, in prezent, a vreunor relatii de familie, relatii intrerupte, de-altfel, de divort. Consider ca ne leaga o relatie speciala, de prietenie si respect reciproc, insa doar atat. Lorena Balaci". 

 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies