Trei variante in cazul asasinatului care a socat lumea interlopa! Cine l-ar fi putut omori pe celebrul Cali

Trei variante in cazul asasinatului care a socat lumea interlopa! Cine l-ar fi putut omori pe celebrul Cali

Frank Cali a fost asasinat in urma cu cateva zile!

Frank Cali este primul sef mafiot din New York, ce a fost asasinat in ultimii 30 de ani. Acesta conducea familia Gambino, cea mai puternica familie mafiota din SUA, si a fost ucis cu mai multe focuri de arma.

Acesta a fost executat chiar in fata casei sale, in timp ce se urca in masina.

La cateva zile dupa asasinat, au aparut 3 variante in cazul criminalului. Avand in vedere ca Frank a fost omorat chiar in fata casei sale, cu familia inauntru, este putin probabil ca asasinatul sa fi fost aprobat de Mafie.

Cele trei variante sunt urmatoarele. Cea mai probabila este un asasinat pus la cale de Mafia Siciliana, cea cu care Cali facea afaceri cu droguri. Este cunoscut faptul ca sicilienii nu respecta nicio regula cand vine vorba de razbunari in afaceri!

A doua varianta este cea a unui competitor pe piata drogurilor din New York, acolo unde lupta pentru suprematie este extrem de dura, concurand, pe langa Mafia italiana, bandele de afro-americani dar si sud americanii!

A treia varianta plauzibila este cea a unei miscari rebele in randul Mafiei. Pentru ca un cap mafiot sa fie asasinat, este nevoie de aprobarea celorlalte 4 familii mafiote din New York, Lucchese, Genovese, Bonano si Colombo. Este posibil insa ca Frank Cali sa fi fost asasinat de un membru al familiei Gambino, care vrea sa ajunga la putere. Un astfel de scenariu a fost si in urma cu 30 de  ani, cand Paul Castellano a fost omorat de John Gotti, cel care a ajuns apoi la conducerea familiei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT