Trei variante in cazul asasinatului care a socat lumea interlopa! Cine l-ar fi putut omori pe celebrul Cali

Trei variante in cazul asasinatului care a socat lumea interlopa! Cine l-ar fi putut omori pe celebrul Cali

Frank Cali a fost asasinat in urma cu cateva zile!

Frank Cali este primul sef mafiot din New York, ce a fost asasinat in ultimii 30 de ani. Acesta conducea familia Gambino, cea mai puternica familie mafiota din SUA, si a fost ucis cu mai multe focuri de arma.

Acesta a fost executat chiar in fata casei sale, in timp ce se urca in masina.

La cateva zile dupa asasinat, au aparut 3 variante in cazul criminalului. Avand in vedere ca Frank a fost omorat chiar in fata casei sale, cu familia inauntru, este putin probabil ca asasinatul sa fi fost aprobat de Mafie.

Cele trei variante sunt urmatoarele. Cea mai probabila este un asasinat pus la cale de Mafia Siciliana, cea cu care Cali facea afaceri cu droguri. Este cunoscut faptul ca sicilienii nu respecta nicio regula cand vine vorba de razbunari in afaceri!

A doua varianta este cea a unui competitor pe piata drogurilor din New York, acolo unde lupta pentru suprematie este extrem de dura, concurand, pe langa Mafia italiana, bandele de afro-americani dar si sud americanii!

A treia varianta plauzibila este cea a unei miscari rebele in randul Mafiei. Pentru ca un cap mafiot sa fie asasinat, este nevoie de aprobarea celorlalte 4 familii mafiote din New York, Lucchese, Genovese, Bonano si Colombo. Este posibil insa ca Frank Cali sa fi fost asasinat de un membru al familiei Gambino, care vrea sa ajunga la putere. Un astfel de scenariu a fost si in urma cu 30 de  ani, cand Paul Castellano a fost omorat de John Gotti, cel care a ajuns apoi la conducerea familiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies