Transformarea unui model frumos dupa ce a fost batuta de un miliardar din Rusia: "Cand m-am uitat in oglinda aratam ca un ZOMBIE!"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2014, 18:07

	Transformarea unui model frumos dupa ce a fost batuta de un miliardar din Rusia: "Cand m-am uitat in oglinda aratam ca un ZOMBIE!"

Multi miliardari din Rusia sunt implicati in fotbal - un altul a ajuns sa fie cautat de politie dupa ce i-a furat frumusetea fostei iubite

Englezii de la Daily Mail anunta ca Pavel Ushanov, CEO-ul celor Devino Telecom, este dat in urmarire dupa ce a batut-o cu bestialitate pe iubita lui, Alexandra Sereda. El a luat-o la pumni dupa ce ea i-a spus ca vrea sa se desparta dupa o relatie de 2 ani.

Ea a povestit ce s-a intamplat presei din Rusia. Ea a fost atacata la ea acasa dupa munca si a lovit-o timp de 10 minute. Cand ea a tipat daca o va omori, el a raspuns simplu: "Bun, asta vreau". A reusit sa scape si a avut noroc ca avea telefonul la ea. "Cand m-am uitat la pozele cu mine dupa atac aratam ca un zombie dintr-un film de horror"

Alexandra Sereda este part-time model si a devenit cunoscuta in Rusia datorita pictorialelor in care a aparut. Politia a emis un mandat de arestare a miliardarului

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies