Transformarea uluitoare a lui Vin Diesel! Se pregateste pentru un rol? Starul din Fast & Furious nu a fost vazut niciodata asa!

Transformarea uluitoare a lui Vin Diesel! Se pregateste pentru un rol? Starul din Fast & Furious nu a fost vazut niciodata asa!

Vin Diesel e unul dintre cei mai spectaculosi actori de la Hollywood. 

Starul din Fast & Furious a fost surprins de fotoreporterii americani la Miami, acolo unde s-a intalnit cu viitorul regizor al Fast & Furious 8, film ce va fi produs in trei parti!

La 48 de ani, Vin Diesel arata total diferit fata de zilele sale de debut in filmele de actiune. Actorul a fost surprins pe balcon, in timp ce fuma. Diesel nu avea tricoul pe el, iar formele rotunde i se puteau observa. E posibil ca actorul sa se pregateasca pentru un nou rol. Diesel a jucat pana acum mai mult roluri de duri in filme de actiune, iar acum e posibil ca actorul sa isi doreasca o schimbare.

Intre timp, Diesel isi ia in serios rolul de producator al francizei Fast & Furious. "Caut un regizor capabil sa le ofere fanilor un ultim film de neuitat!", a anuntat Diesel. Ultima parte din celebra serie va avea trei parti.

 


 

Citeste si:Vin Diesel
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies