Transformarea incredibila a lui Bradley Cooper! Cu pieptul si bicepsii umflati, actorul este aproape de nerecunoscut! FOTO

Transformarea incredibila a lui Bradley Cooper! Cu pieptul si bicepsii umflati, actorul este aproape de nerecunoscut! FOTO

► In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Bradley Cooper, celebrul actor din "The Hangover", "Limitless" sau "American Hustle", este aproape de nerecunoscut, acesta transformandu-se complet in ultima perioada.

Apreciat de milioane de femei pentru trasaturile sale, actorul in varsta de 39 de ani arata acum ca un adevarat powerlifter, acesta fiind fotografiat in timp ce parasea sala de fitness pe care o frecventeaza.

Recent intors dintr-o vacanta romantica petrecuta la Paris alaturi de iubita sa, Cooper se pregateste acum pentru un nou rol, iar scenariul ii cere sa puna pe el cateva kilograme bune de muschi.

Cu o sapta pe cap, cu barba netunsa si cu ochelari de soare, Bradley este aproape de nerecunoscut, mai ales dupa ce si-a "umflat" pectoralii si bicepsii.

Bradley Cooper se pregateste acum pentru rolul unui luptator din trupele speciale Navy SEAL, acesta urmand sa apara in filmul American Sniper.

FOTO CU TRANSFORMAREA LUI BRADLEY COOPER AICI

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies