Transformarea fabuloasa a lui Ronnie Coleman! In urma cu 3 luni era in carje, acum e din nou "Olympia". FOTO

Transformarea fabuloasa a lui Ronnie Coleman! In urma cu 3 luni era in carje, acum e din nou "Olympia". FOTO

►Ronnie Coleman, unul dintre cei mai tari culturisti din istorie, de 8 ori castigator al trofeului Mister Olympia, a trecut prin mai multe operatii in ultimul an si si-a pus chiar si un sold bionic
►Acesta i-a uimit pe fani la Mister Olympia, cand a aparut in carje, dar acum pare ca si-a revenit complet

Ronnie Coleman, unul dintre cei mai mari bodybuilderi din istorie, i-a speriat rau pe fani cu aparitia sa "de onoare" de la Mister Olympia. Acesta a fost supus unei noi operatii in acest an si a ajuns sa aiba doua solduri bionice, motiv pentru care si-a facut aparitia in carje la celebrul concurs.

De 8 ori campion la Mister Olympia, cel mai mare concurs de bodybuilding din lume, Ronnie Coleman pare insa dornic sa revina la forma de altadata. Ajuns la 50 de ani, fostul campion nu a abandonat antrenamentele, iar acum s-a pus din nou pe treaba.

Fostul sportiv e din nou intr-o forma excelenta, dovada si ultima fotografie cu care i-a impresionat pe fani.

Coleman are in palmares 8 titluri Mister Olympia, ca si Lee Haney, insa mai multe decat legendele Arnold Schwarzenegger si Dorian Yates.

Ronnie a castigat ultima data in 2005, fiind apoi intrecut de Jay Cutler, Dexter Jackson sau Phil Heath, ultimul fiind campionul en titre in ultimii 4 ani. Ultima participare a lui Coleman la Mister Olympia a fost in 2007, cand a iesit pe 4.

Cum arata Ronnie in urma cu trei luni

Cum arata acum

 
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies